Mi a PraxisPlatform?  


A PraxisPlatform egy ingyenes automatizált beteggondozási rendszer, aminek célja megkönnyíteni az orvosok, gyógyszertárak munkáját azzal, hogy információval látja el azok pácienseit a betegségükhöz, terápiájukhoz kapcsolódóan. Mindez azért fontos, mert a terápiahűség növelése mindennapos problémát jelent az orvosok életében. A  páciensek sokszor nem az orvos utasításainak és a betegtájékoztató leírásának megfelelően szedik a gyógyszereket, így a terápia nem lesz elég hatékony.

A PraxisPlatform rendszere megoldást nyújt erre a problémára. Programjaink során a páciensek személyre szabott üzeneteket kapnak SMS, email vagy hanghívás útján, amelyek szakértők által összeállított információkat tartalmaznak betegségükről, terápiájukról a kezelőorvosuk, vagy a gyógyszertár aláírásával. Az orvosnak, gyógyszertárnak csak annyi dolga van, hogy regisztrálja és terápiás programba lépteti páciensét. Ezzel nemcsak időt spórol magának, hanem biztos lehet benne, hogy páciensei is teljes körű tájékoztatást kapnak.

A PraxisPlatform azonban nem csak erre jó. Segítségünkkel nyomon követheti páciense állapotát, aki gyógyulását elősegítendő minden nap rögzítheti betegségéhez kapcsolódó élettani adatait. A kétoldalú kommunikációra is lehetőség nyílik, hiszen a rendszeren belül bármikor üzenhet páciensének és páciense is bármikor megkeresheti önt. Oldalunkon friss egészséggel kapcsolatos híreket, konferenciákról beszámolót, képeket is talál.